No menu items!

See Behind Walls. Overcome Limits. Enjoy Life

More
  Distracție la cote înalte pe cele mai bune pârtii din România |...

  Distracție la cote înalte pe cele mai bune pârtii din România | Winter Tour

  Un weekend în Carpați te va scoate din amorțeala iernii.

  În timp ce românii aleg din ce în ce mai des alte țări pentru a practica sporturile de iarnă preferate, festivalul Winter Tour își propune să trezească din nou interesul acestora îmbinând calitatea și frumusețea celor mai bune pârtii din România cu distracția și vibe-ul unei pârtii europene de top.

  Știm, tentația unei vizite în Alpi este mare în condițiile în care costul unei escapade montane în România este, în multe cazuri, extrem de ridicat. Astfel, mulți iubitori de sporturi de iarnă găsesc deseori oferte mai atrăgătoare în țări ca Austria, Elveția, Franța sau Italia.

  Trecând peste toate aceste neplăceri, Carpații noștri sunt prea frumoși pentru a nu ne bucura de ei. Prin urmare, am căutat cea mai bună variantă de petrecere a weekend-urilor și vacanțelor de iarnă în România, atât pentru cei ce abia așteaptă să încalțe schiurile, cât și pentru pasionații de snowboarding și am dat peste festivalul Winter Tour, aflat la a șaptea ediție.

  Ce este Winter Tour

  Foto de la Winter Tour pe una dintre cele mai bune pârtii din România.

  Winter Tour este un eveniment care s-a născut din dorința unor pasionați de munte de a promova pârtiile din România și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă.

  “Încercăm nu doar să scoatem oamenii din case, ci și să îi scoatem și din starea de amorțeală. Vine vreme frumoasă și trebuie să ne bucurăm de ea. Winter Tour este de fapt o stare de spirit. Vrem să spargem rutina weekendurilor de iarnă și că creăm o comunitate a schiorilor și snowboarderilor din România. Le pregătim un sezon de iarnă plin pe 9 pârtii din țară și îi invităm să descopere alături de noi distracția și munții frumoși pe care îi avem.”

  TIBERIU POP, ORGANIZATOR WINTER TOUR

  Cele mai bune pârtii din România, pe traseul Winter Tour

  Traseu Winter Tour 2020 - pârtii România.
  1. Bușteni (4-5 ianuarie)
  2. Azuga (11-12 ianuarie)
  3. Predeal (18-19 ianuarie)
  4. Rarău (25-26 ianuarie)
  5. Șureanu (1-2 februarie)
  6. Mărișel (8-9 februarie)
  7. Buscat (15-16 februarie)
  8. Cavnic (22-23 februarie)
  9. Muntele Mic (29 februarie-1 martie)

  De ce să mergi la Winter Tour

  Poate vă întrebați ce aduce în plus Winter Tour? Sunt multe avantaje: de la concursuri cu premii până la activități cool și amuzante de dimineața și până seara. Iată câteva dintre ele: experiențe VR, marea bulgăreală, întreceri pe colace, schi în gașcă pe giga-schiuri, best selfie sau skishots. Pe deasupra, la fel ca în marile stațiuni de schi din Europa, ziua la munte se va încheia cu un après-ski party.

  Dar haideți să ne imaginăm că sunteți matinali și vă aflați de dimineață pe una dintre cele mai cool pârtii din România enumerate mai sus. Haideți să vedem cum v-ar decurge ziua:


  09:00 Se deschide Lounge-ul Winter Tour. Aici ai șansa după fiecare tură de schi să te relaxezi, să-ți reîncarci bateria la telefon, să stai pe fotolii-puf și să savurezi o băutură caldă, sau o Corona.

  10.00 Încep jocurile și activitățile zilei:

  • Înscrie-te la cursuri de schi sau snowboarding gratuit, oferite de Rexona
  • Acceptă provocările Vodafone pentru un ski-ride cu ATV-ul
  • Fă-ți un selfie crazy, câștigă un bax de Corona
  • Dacă te pricepi cu placa, participă la concursul de sărituri — Ollie Jumps
  • Provocare pentru schiori: ski-slalom cu spatele. Corona oferă premiile
  • Hai la Sprint Hervis sau „Obligatea cu mingea de fotbal”
  • Completează talonul Winter Tour, introdu-l în urnă și duminica poți câștiga vouchere pentru vacanțe la schi în Alpi sau la mare în Samothraki

  15.30 Se dă startul apres-ski party-ului cu CDJ, DJ rezident Untold, iar petrecerea continuă pe pârtie până noaptea târziu.


  Și să nu uităm că utilizatorii, cu ajutorul aplicației Winter Tour App, pot vedea câți kilometri de pârtie au parcurs într-un weekend sau la final de sezon și care este viteza maximă cu care au coborât pârtia. Apoi pot să dea share și să se laude prietenilor.

  Din Carpați direct în Alpi

  După ce ți-ai testat schiurile pe zăpada din Carpați, o excursie în Alpi ar fi ca cireașa de pe tort, nu-i așa? Ei bine, atunci trebuie să știi că În fiecare weekend, cei care vin pe pârtii alături de Winter Tour, au șansa să câștige vouchere pentru o excursie la schi în Val di Sole, Italia (7-14 martie 2020), dar și vouchere pentru o vacanță de vară cu multe activități outdoor în superba insulă Samothraki din Grecia.

  Acum tot ce mai aveți de făcut e să găsiți o ofertă de cazare bună pentru weekend-urile în care plănuiți o escapadă la munte. Winter Tour asigură distracția!

  Dacă îți place Unfold Today, poți deveni un susținător oficial.
  Donează-ne o cafea și asigură-te că vom fi mereu aici pentru tine!
  P.S. Fiecare persoană care ne va susține financiar va primi cadouri, bonusuri și alte surprize din partea Unfold Today! De ce? Pentru că vrem să recompensăm cei mai mobilizați cititori!

  Become a Patron!

  Claudiu Pop
  Founder of Unfold Today

  Join us on social media!

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here