No menu items!

See Behind Walls. Overcome Limits. Enjoy Life

More

  Nicolai Tand: chef, antreprenor, tată și preferatul vedetelor internaționale


  Poate îl știți pe Nicolai Tand din nenumăratele apariții ale sale pe TV, la radio și poate chiar de pe blogul acestuia, însă în spatele bucătarului de succes se află multă muncă, obstacole depășite, o voință de fier și o grămadă de experiențe care te lasă cu gura căscată.

  Pe lângă ocupația de bucătar, Nicolai este și antreprenor, conducând trei afaceri înfloritoare: La Cantine de Nicolai, Nicolai To Go și L’Univers de Nicolai. Este tatăl a doi copii și soțul Monicăi, un fost model cu peste 5000 de ore petrecute la bordul zborurilor internaționale. De asemenea, Nicolai se poate mândri că a întâlnit nenumărați actori, fotbaliști, designeri și alte vedete internaționale pe durata ‘pribegiei’ sale pe tot mapamondul. Câteva exemple ar fi Jennifer Aniston, Ben Stiller și Samuel Eto’o. Dacă vreți să aflați exact ce povești îl leagă pe Nicolai de aceste staruri și nu numai, va trebui să ascultați interviul în exclusivitate de mai sus.

  Pe lângă nenumăratele detalii interesante din viața lui Nicolai Tand, Unfold Today a ales să intre în legătură cu simpaticul chef datorită exemplului de succes pe care acesta îl întruchipează. Astfel, după ascultarea interviului sperăm că veți fi inspirați să răzbiți atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

  Dacă îți place Unfold Today, poți deveni un susținător oficial.

  Donează-ne o cafea și asigură-te că vom fi mereu aici pentru tine!

  P.S. Fiecare persoană care ne va susține financiar va primi cadouri, bonusuri și alte surprize din partea Unfold Today! De ce? Pentru că vrem să recompensăm cei mai mobilizați cititori!

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here